Private spa

TERMOMINERALNA VODA

Naša termomineralna voda je izuzetnog kvaliteta i koristi se u balneološke svrhe. Tradicionalno se balneoterapija primenjuje u lečenju bolesti srca i krvnih sudova, kod kožnih promena, bolesti organa za disanje, postizanja hormonalne ravnoteže, reumatskih bolesti, ginekoloških oboljenja, a ima protivupalno i antivirusno dejstvo. Kroz kompletne programe balneoterapijom uključujemo i antistres tretmane, kao i stimulaciju i revitalizaciju organizma uopšte.

Kupanjem u toploj mineralnoj vodi dolazi do povećanja telesne temperature, što pomaže u borbi protiv štetnih bakterija i virusa. Poboljšan protok krvi olakšava izbacivanje toksina, podstiče prokrvljenost,  pospešuje metabolizam, ubrzava varenje i pomaže normalizaciju nervnog sistema. Nezamenjivo je u ublažavanju tegoba reumatskih bolesti.

Naša termalna mineralna voda sadrži visok nivo natrijuma, magnezijuma, a posebno sadrži sumpor koji ima blagotovorno dejstvo i na bolesti kože, uključujući psorijazu, dermatitis i gljivične infekcije.
Male količine elemenata poput sumpora, kalcijuma, magnezijuma i litijuma apsorbuju se kroz kožu. Njihov terapeutski efekat podrazumeva i stimulaciju imunološkog sistema, telesnu i mentalnu relaksaciju, sintezu endorfina i normalizaciju funkcija žlezda. Minerali sadrže visoke koncentracije negativnih jona, koji izazivaju osećaj telesnog i psihičkog blagostanja.

Voda je visokog kvaliteta za medicinsku rehabilitaciju posebno za saniranje sportskih povreda i ukupne fizičke spreme. Mikrobioloski je čista, blage tvrdoće. PH faktor je u granicama 7,2 – 7,4 i sadrži hlor u količinama koje odgovaraju PH faktoru ljudskog organizma.

Dezinfekcija vode u bazenu radi se isključivo automatskom hloronizacijom i UV lampom.

PRIVATE WELLNESS – SPA

U našem private  wellness – spa centru na raspolaganju su vam:

  • Sauna
  • Tursko kupatilo
  • Hidromasažna kada

 

Mogućnost organizovanja devojačkih i momačkih večeri uz korišćenje private spa, cena po dogovoru.

Obavezno poneti bade mantil, peškir i papuče. Doplata za bade mantil, peškir i papuče 200 dinara po osobi . Ovo ne važi za goste hotela.

Sve informacije o radu spa centra posetioci mogu dobiti od zaposlenog osoblja Hotela Tiski Cvet pozivajući na naše brojeve telefona.

Novi Spa 001
Novi Spa 002
Novi Spa 003
Novi Spa 004
Novi Spa 005
Novi Spa 006
Novi Spa 007
Novi Spa 008
Novi Spa 009
Novi Spa 010
Novi Spa 011
Novi Spa 012
Novi Spa 013
Novi Spa 014
Novi Spa 015
Novi Spa 016
Novi Spa 017
Novi Spa 018

Kontaktirajte nas

Trg Oslobođenja 1, Novi Bečej Srbija

+381 (0)23 771-140

tiskicvet@gmail.com