Organizacija svadbi

SVADBE

Sala za venčanja hotela Tiski cvet kao svečana sala za organizaciju raznih vrsta svečanosti posluje već više godina. Dugogodišnja predanost radu, doprinela je da restoran zadobije poverenje klijenata. Danas je, zahvaljujući tom poverenju, jedan od najboljih i najposećenijih restorana ove vrste. Restoran se može pohvaliti činjenicom da godišnje ugosti više hiljada ljudi. Tim restorana za svadbe čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu. Prijateljski raspoloženi, uvek su spremni da udovolje svim željama klijenata, izađu im u susret u pogledu posebnih zahteva i svojim savetima pomognu u organizovanju svih detalja. Osoblje restorana se godinama trudi da pronađe i ostvari dobru poslovnu saradnju sa dobavljačima najkvalitetnijih namirnica, u cilju pripremanja specijaliteta koji će zadovoljiti svačiji ukus. Jela se pripremaju isključivo od svežih namirnica, po standardima za zdravo i bezbedno pripremanje hrane u ugostiteljstvu. Pored toga što imaju posebno mesto u našoj ponudi, sigurni smo da su venčanja jedan od najlepših događaja u životu, i zato se trudimo da tog dana preuzmemo brigu o svim detaljima, a mladencima omogućimo da se opuste i uživaju sa gostima. Mladenci mogu izabrati neki od unapred pripremljenih menija. Meniji su koncipirani tako da se mogu prilagoditi svačijim potrebama i budžetu. Ukoliko mladenci žele drugačiji meni, zajedno ga formiramo i dogovaramo se o hrani i piću koje će biti posluženo gostima .Sala raspolaže kapacitetom od 250 mesta, sa mogućnošću prilagođavanja prostora za manje svadbe. U dogovoru sa mladencima i u skladu sa njihovim potrebama uvek pravimo najbolji mogući raspored stolova naspram koga mladenci sastavljaju spisak gostiju. Za stolove se uvek smešta optimalan broj gostiju. Na ovaj način gostima je obezbeđen maksimalan komfor.Sala pruža mladencima mogućnost da u restoranu organizuju skup svatova, građansko venčanje kao i kumovski ručak sutradan. Uvak smo spremni da mladencima pomognemo i preporučimo bendove, dekoratere, fotografe i druge, koji će učiniti da Vaše venčanje bude nezaboravno. Da bi Vaša svadba bila savršen dan za pamćenje, u kom ćete Vi i Vaši gosti uživati, a kasnije ga dugo prepričavati, ukažite nam poverenje i organizujte je kod nas!

OSTALE PROSLAVE

Ukoliko ste se odlučili da vas poseban dan obeležite svečanim ručkom ili proslavom, restoran hotela Tiski cvet je pravo mesto gde ćete sa zadovoljstvom pozvati rodbinu i prijatelje. Možete se opredeliti za neki od menija iz naše standardne ponude ili zajedno možemo formirati meni shodno Vašim potrebama i željama. Bilo da je u pitanju krštenje, rođenje, rođendan ili godišnjica ili proslava firme, prijatna atmosfera, ukusna hrana i vrhunska usluga garantuju gostima nezaboravan provod i jedinstveni doživljaj koji će zauvek ostati u divnom sećanju.

SEMINARI/PREZENTACIJE/PROMOCIJE

Restoranska sala hotela Tiski cvet osmišljena je na način da se vrlo lako može prilagoditi raznovrsnim željama i zahtevima klijenta, uz mogućnost prilagođavanja prostora organizaciji svih poslovnih događaja i skupova: seminara, konferencija, prezentacija,promocija. To je idealan način da javnosti i saradnicima predstavite novi proizvod ili uslugu koju plasirate na tržište. Sala hotela i njeno osoblje udovoljiće svim Vašim zahtevima i učiniti sve da promovisanje Vaših proizvoda i usluga bude zapaženo i uspešno. Kokteli hotela Tiski cvet biće realizovani u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama.

Organizacija Svadbi Tiski Cvet 001
Organizacija Svadbi Tiski Cvet 002
Organizacija Svadbi Tiski Cvet 003
Organizacija Svadbi Tiski Cvet 004
Organizacija Svadbi Tiski Cvet 005
Organizacija Svadbi Tiski Cvet 006
Organizacija Svadbi Tiski Cvet 007
Organizacija Svadbi Tiski Cvet 008
Organizacija Svadbi Tiski Cvet 009

Kontaktirajte nas

Trg Oslobođenja 1, Novi Bečej Srbija

+381 (0)23 771-140

tiskicvet@gmail.com